6 zile de bezna anuntate de NASA

0
1585
6 zile de bezna

6 zile de bezna anunţate de Nasa. Astea sunt. Mai sunt până la primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014 6 zile. 6 zile în care România încă se află într-o beznă morală, socială. După aceste 6 zile de beznă urmează 2 săptămâni de semi-întuneric în care 2 dintre finalişti se vor bate în declaraţii şi promisiuni, găleţi electorale şi tichete de ajutoare de la Uniunea Europeană. După aceste 2 zile în care binele se bate cu răul, vom află dacă beznă românească va fi luminată de “lumina care vine de la răsărit”.

6 zile de bezna

6 zile de bezna in sondaje

Înainte de cele 6 zile de beznă am aflat că Ponta a scăzut în sondaje, de asemenea că Iohannis a crescut în sondaje, dar că vine tare din urmă Monica Macovei.
Ce vom mai află în următoarele zile? În cele 6 zile de beznă?
Vom află probabil că Iohannis va fi declarat incompatibil pentru funcţia de preşedinte de către ANI (agenţia naţională de integritate)
Dar ce ar fi să aflăm că şi Ponta va fi declarat incompatibil din cauza relaţiei sale cu un serviciu de informaţii al României?! Cum ar fi ca bătălia finală să se ducă între Monica Macovei şi Elena Udrea?

6 zile de bezna economica

În aceste 6 zile am informaţii că se ţes planuri de retragere în anumite companii multinaţionale din România. După aceste 6 zile de beznă economică, vom afla dacă vom rămâne să mâncăm doar napolitane de la fraţii Micula, dacă ne vom dedulci cu Cico tot de la “chemical brothers” – Frutti Fresh şi dacă trecem uşor pe sifoane. Companiile concurente multinaţionale sigur se vor afla cu un picior în Bulgaria. Stânga românească trebuie să aibă bani de pensii, iar aceşti bani vin doar din privat.
6 zile de beznă pe care le-am putea asemui cu o săptămâna a patimilor. O săptămâna în care vom vedea lumina sau ne vom adapta întunericului. Întunericului roşu venit de la răsărit.
Cele 6 zile de beznă par să nu sperie pe nimeni în România. Noi trăim de 25 de ani în beznă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here