ALPHA SPA – Construct expo 2014

0
1727

In perioada 10 – 13 aprilie 2014 s-a desfasurat la Romexpo Targul International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii Construct expo 2014. La acest eveniment a fost prezenta si firma Alpha Spa Invest.

Alpha Spa este prezenta pe piata inca din anul 2006 si s-a specializat in producerea si comercializarea de saune.
Compania Alpha Spa ofera o gama larga de produse de lux care imbina perfect în ele notiunile de pret si calitate, fiind realizate cu un aspect special si o constructie ingenioasa.

Produsele Alpha Spa pot fi realizate in conformitate cu dorintele clientilor, pe orice masuri, luand in considerare caracteristicile spatiului disponibil.
Alpha Spa integreaza in produsele sale ultimele tehnologii din domeniu, pentru a va oferi o experienta placuta, de care sa va puteti bucura in fiecare zi.
Utilizarea saunelor a devenit mult mai accesibila clientilor datorita elementelor hi-tech disponibile: sisteme de conectare mobile, unitati ce permit controlul de la distanta, ecrane tactile…
In fiecare nou sezon obiectivul Alpha SPA este de a evolua. Alpha Spa incearca de fiecare data sa imbunatateasca produsele si sa introduca noutati, pentru a beneficia de o experienta cat mai personala.

Interviu cu domnul Narcis Petrache, area sales manager Alpha Spa Invest

Narcis Petrache:
– Firma noastra se ocupa cu import, distributie si constructia de saune, bai de abur, saline artificiale. Pe piata din Romania sunem din anul 2006, deja avem o retea de dealeri cu care colaboram, saunele sunt importate, lucram cu un colaborator din Belgia

PortalPr:
– Cu ce noutati ati venit la Construct Expo 2014?

Narcis Petrache:
– Aici avem o sauna din cedru rosu canadian, este o sauna mult peste medie, de obicei saunele se fac din molid scandinav. Un lemn superior, din care se construiesc saunele, in plus vine cu cromoterapie si sistem audio integrat.

PortalPr:
– Cum este piata constructiilor in 2014 fata de 2013?

Narcis Petrache:
– Piata din 2014 sper sa se mentina pe trendul ascendent care la fel a fost si in 2013 in prima jumatate a anului dupa care a fost in cadere destul de mare. Deocamdata 2014 a inceput destul de bine, sper sa se si mentina asa.

web:         http://www.alphaspa.ro/
e-mail:      contact@alphaspa.ro
Adresa:    Strada Grigore Vasiliu Birlic, Nr. 19, Sector 2, Bucuresti
Telefon:    0741 151 730;
Articolul precedentConstructExpo 2014
Articolul următorCASA ROYAL – Construct Expo 2014
Paul Trașcă
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here