Antique Market 2013 – Romexpo

0
4809

Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati – a carei a XI – a editie va fi organizata in Complexul Expozitional ROMEXPO intre 05 – 08 decembrie 2013 – isi doreste ca, pe intreaga perioada de desfasurare, sa fie locul de intalnire atat al artistilor cat si al iubitorilor de arta si al colectionarilor. Ne propunem, asadar, sa organizam intr-un cadru civilizat un eveniment de cat mai mare amploare, in care diferitele domenii din tematica sa se completeze reciproc, aducandu-si fiecare propriul segment de public.

Piata antichitatilor in Romania cunoaste, in ultimii ani, o crestere asteptata

Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati – a carei a XI – a editie va fi organizata in Complexul Expozitional ROMEXPO intre 05 – 08 decembrie 2013 – isi doreste ca, pe intreaga perioada de desfasurare, sa fie locul de intalnire atat al artistilor cat si al iubitorilor de arta si al colectionarilor. Pentru aceasta, Antique Market isi propune sa gazduiasca, pentru expunere si evaluare, piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.

Piata antichitatilor in Romania cunoaste, in ultimii ani, o crestere asteptata. Pe fondul caderii pietei imobiliare, investitia in obiecte de arta, in obiecte vechi de valoare, este tot mai mult privita ca o oportunitate care, in conditiile unor evaluari corecte, ofera posibilitatea unor profituri generoase.

De asemenea, in conditiile in care aproape 5% dintre romani sunt posesorii unor colectii de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate la tablouri de patrimoniu – se poate spune ca, in afara investitorilor importanti, se poate conta si pe interesul unui numeros public avizat.

Ne propunem, asadar, sa organizam intr-un cadru civilizat un eveniment de cat mai mare amploare, in care diferitele domenii din tematica sa se completeze reciproc, aducandu-si fiecare propriul segment de public.

De asemenea, avand in vedere ca in paralel se desfasoara si Targul Cadourilor de Craciun, Antique Market va beneficia din plin de numerosii vizitatori pe care acesta ii va atrage.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here