Arest preventiv repetat pentru Elena Udrea

0
1253
Arest preventiv repetat pentru Elena Udrea

Elena Udrea este în arest preventiv. Din nou. A doua oară. A doua oară când i se va confisca sutienul şi nu va beneficia de confortul băii proprii cu creme de zi şi de noapte, cu foen sau oglindă concavă pentru ten. Începe să fie o joacă de-a şoarecele şi pisica, un joc ce nu face bine nimănui, în special justiţiei şi judecătorilor.

Motto: Când doi oameni îţi spun că eşti beat, du-te de te culcă!

Începuturile acestui arest preventiv al doamnei în cauză (puteţi să o numiţi în orice fel, hoaţă, blondă, băsistă, dar până la urmă este o doamna) pleacă din parlament, acolo unde doamna şi-a susţinut cauza. Parlamentul a ascultat-o şi a votat pentru începerea urmăririi penale şi pentru arest preventiv.

Arest preventiv considerat abuziv de judecatori

A urmat recursul, unde judecătorii au considerat că Elena Udrea nu este un pericol şi că nu este cazul de arest preventiv, aşa că a schimbat încarcerarea în arest la domiciliu. În perioada de arest preventiv, doamna Udrea a trecut prin multe, chestiunea reieşind din discursul pe care l-a avut la cea de-a două înfăţişare în faţa parlamentului, în dosarul gala Bute. Gala Bute însă pute!

Discursul Elenei Udrea mi s-a părut excepţional. Cei care l-au scris au cu ce să se mândrească. Psihologic, i-am urmărit pe parlamentari în această şedinţa şi vreau să vă supun atenţiei un singur lucru. Declaraţia sutienului.

Sutienul Elenei Udrea in arest preventiv

Până să se aducă în discuţie sutienul cu numărul 4 sau 5, că nu mă prea pricep, parlamentul era într-o adormire, într-o letargie. La auzul cuvântului sutien din gura Elenei Udrea, parcă a ieşit soarele în băncile parlamentarilor. Se vedeau primele fire de iarbă care străpung stratul subţire de pământ în căutarea soarelui.

Nu îmi imaginez ce o fi fost în mintea lor, dar dacă e să mă ducă gândul acolo, sigur şi-au imaginat scena confiscării. Shakespeare dacă ne era alături în accest secol, rescria “scena balcoanelor”… asta… scena balconului în Romeo şi Julieta. Dar să continuăm…

Arest preventiv ca arest preventiv… dar sa stim si noi…

După a două ieşire în parlament, surpriză. Al doilea arest preventiv. Probabil va urmă recursul, în care judecătorii vor consideră că doamna Udrea nu este un pericol şi va fi mutată din nou în arest la domiciliu. Începe să fie “penal” tot acest proces. Instanţele de judecată sunt pline, judecătorii sunt depăşiţi de numărul de şedinţe şi numărul de dosare pe rol, iar Înalta Curte de casaţie şi Justiţie ce face? Îi dă din nou măsura de arest preventiv Elenei Udrea.

De remarcat este însă şi numărul votanţilor de la cea de a două sesiune parlamentară de ardere pe rug a Elenei Udrea. Dacă în prima sesiune s-a votat masiv contra ei, la cea de-a doua au început să fie loc de interpretări şi votul (chiar dacă tot contra ei) s-a mai echilibrat

Aştept cea de-a treia înfăţişare, într-un alt dosar, în care bălanţa voturilor parlamentarilor să se încline în favoare doameni Udrea. E ca în povestea “Petrică şi lupul”. Ai strigat o dată “la puşcărie”, ai strigat şi a două oară, dar dacă judecătorii consideră că eşti bou… du-te şi te culcă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here