CASA ROYAL – Construct Expo 2014

0
2031
casa royal expo construct 2014
casa royal expo construct 2014

In perioada 10 – 13 aprilie 2014 s-a desfasurat la Romexpo Targul International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii Construct expo 2014. La acest eveniment a fost prezenta si firma Casa Royal.

CASA ROYAL se mândreşte cu iniţiativele sale pe piaţa de design interior. Casa Royal detine showroom-uri proprii cat si parteneri autorizati in intreaga tara. Ca urmare, Casa Royal este recunoscuta ca o sursă puternică de creație, care oferă un plus de valoare pentru clienţii săi şi se ocupa în mod constant de conştientizarea acestora cu privire la noile tendințe in design interior.

Casa Royal vrea să combine inovaţia cu abilităţile de design, cu un angajament pe termen lung pe piaţă, să înteleaga ceea ce clienţii îşi doresc pentru decorarea fiecare perete al casei lor. Casa Royal inspiră oamenii să gândească altfel despre casele lor.
Planurile de viitor CASA ROYAL sunt ambiţioase şi la nivel național. Scopul Casa Royal este de a fi experţi la nivel național in furnizarea de solutii decorative pentru casele oamenilor, indiferent de locul unde acestea pot fi în țară, la un preţ accesibil.
Casa Royal Vizeaza Cumpăratorul Isteț, cineva care recunoaşte un design bun pentru ceea ce este, la fiecare nivel al pietei.
Design-ul interior este coloana vertebrală Casa Royal, iar o întreagă serie de produse decorative este viitorul acesteia. Folosind talentul creativ si experienta in design & tendinţele de design, combinate cu un angajament de a gândi total diferit, CASA ROYAL se va dezvolata ca o afacere cu adevărat națională.

Casa Royal – video

Interviu cu domnul Sorin Maracine, general manager Casa Royal

Sorin Maracine:
– Prezentam noile colectii de tapet, mocheta, profile decorative si tesaturi pentru amenajarea locuintelor, spatiilor publice, hoteluri, restaurante. Venim in intimpinarea clientilor cu noile tendinte care au fost lansate la targurile de specialitate Heimtextil si Domotex in ianuarie. Incercam sa aducem din nou culoare pe perete, pe pardoseala, cat si la geam in casele clientilor.
PortalPr:
– Cu ce noutati ati venit la Construct Expo 2014?
Sorin Maracine:
– Noutatea consta clar in imprimeurile care au aparut pe colectiile de tapet. Au revenit, este o reeditare a fototapetului cunoscut cu ceva ani in urma, dar o reeditare mult mai altfel, pe vinil nu pe hartie, cu imagini cu natura, animale, peisaje, cam astea au fost noutatile care au fost prezentate cam de toti producatorii in Germania.
PortalPr:
– Carei clasa de consumatori va adresati?
Sorin Maracine:
– Medium/high. Partea low in Romania in acest moment, clar este preluata in proportie de peste 80% de magazinele tip DIY (do it yourself)
PortalPr:
– Cum este piata decoratiunilor in 2014 fata de 2013?
Sorin Maracine:
– 2014 cum a fost si 2013 urmeaza un trend foarte usor ascendent pe partea de amenajari medium/high. Mai mult cresterea se datoreaza spatiilor publice in principal, unde concurenta a devenit mai acerba – oamenii ies sa se relaxeze, intr-un restaurant, intr-o cafenea, un pub. Sau partea de evenimente, care iar nu este de neglijat – nunti, botezuri – si au inceput sa devina mai selectivi in ceea ce priveste locatia in care isi organizeaza aceste petreceri,

impingandu-i pe proprietari sa investeasca cat mai mult in amenajarea spatiilor, in acest fel ajungandu-se clar la furnizori de alt calibru, nu ca cei pusi la dispozitie de magazinele DIY
PortalPr:
– Care este “definitia” decoratiunilor in 2014?
Sorin Maracine:
– Si la expozitiile din Germania (desi si pe partea de prezentare la targ clar s-au redus furnizorii/producatorii) cei care au ramas sunt foarte agresivi si au inceput sa devina mult mai creativi. Cam asta e trendul . Participam de 5 ani, ii vizitam de fapt de peste 5 ani la targurile din Germania. Erua la targurile trecute ceva mai relaxati pe partea de design. Anul acesta au devenit ceva mai agresivi pentru ca plusul de valoare se aduce din design. Materialul a ramas cam acelasi

web:         http://www.casaroyal.ro/
e-mail:      office@casaroyal.ro
Adresa:    Sos. Nicolae Titulescu nr.121, Bucuresti
Telefon:    0735.898.888; 0733.819.819;
Articolul precedentALPHA SPA – Construct expo 2014
Articolul următorSILVER DECOR – Construct Expo 2014
Paul Trașcă
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here