Concert Un Crăciun cu Grigore Lese la Ateneul Roman din Bucuresti

0
1562

Joi, 26 decembrie 2013, Grigore Leşe îşi invită fanii să petreacă împreună a doua zi de Crăciun la Ateneul Român din Bucureşti. “Un Crăciun cu Grigore Leşe” va cuprinde o serie specială de colinde şi cântece de sărbătoare în interpretarea unică a marelui muzician

“Un Craciun cu Grigore Lese”

Evenimentul, organizat de Emagic, va fi punctul culminant al unui proiect desfaşurat de artist alături de editura Humanitas, ce a inclus realizarea unui număr de conferinţe, “Duminicile lui Grigore Leşe”, precum si publicarea cărţii “Acum ştiu cine sunt” scrisă de Grigore Leşe.

Pentru 26 decembrie Grigore Leşe a pregătit un concert special care promite să aducă bucurie în sufletele spectatorilor cu o serie de colinde deosebite: colinde de gazdă, profesionale, de june, de fată, de peţit, de dragoste, familiale, satirice, de război şi prizonierat, cosmogonice, precum şi căntece de stea ce vestesc Naşterea Mântuitorului.

Propuse spre a deveni Patrimoniu Mondial UNESCO, aceste ritmuri şi texte stravechi, unele misterioase, samanice, altele mito-religioase, cu teme biblice, vor fi dezlegate de cel mai tulburator glas al muzicii tradiţionale de la noi – Grigore Leşe.

Articolul precedentAfluenta clasei muncitoare
Articolul următorPescuit la Tancabesti
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here