Cristi Dorombach este eroul meu

1
1419

Pentru cei care nu-l cunosc, Cristi Dorombach este un cetatean roman. Nici eu nu il cunosc personal, ii citesc blogul – piticu.ro – dar el este reprezentantul social al noii generatii care trebuie sa apara si sa se manifeste in Romania

Cristi Dorombach este singurul care a luat atitudine in fata marlaniei unui manifestant pro Voiculescu, manifestant care a avut tupeul sa loveasca o jurnalista a televiziunii B1.

foto Zoso.ro

Pe langa faptul ca media de varsta a protestatarilor era trecuta bine de 50-60 de ani, pe langa faptul ca habar nu aveau de ce au iesit in strada, pentru ce protestau, aceasta masa de oameni care isi iau pensiile datorita unor oameni ca Cristi Dorombach, au mai fost si violenti. O violenta inutila, manifestata impotriva justitiei din Romania

Revenind la Cristi Dorombach, vreau pe aceasta cale sa le adresez celor care au incapacitatea de a judeca rational urmatoarele (prea putine) :

Doamna Draga Olteanu Matei:

Oameni ca Cristi Dorombach vor fi primii care va vor sari in aparare atunci cand “Basescu va trage in populatie”

Este nevoie de oameni ca Cristi Dorombach peste tot. Transforma-te TU CETATENE! intr-un Cristi Dorombach atunci cand sesizezi o nemernicie:

– Atunci cand un nesimtit sta pe locurile din mijloacele de transport rezervate gravidelor si o viitoare mamica nu are curajul sa ii atraga atentia

– Atunci cand vezi ca o nedreptate i se face unui om fara aparare

-Cand un copil este batut de parinti in plina strada

Fi tu apa care potoleste setea unui amarat de maidanez pe canicula

Transforma-te si poate o sa mai avem o sansa ca natiune. Multa lume – putini oameni!

“Plimbarea” spontana o sa imi ramana intiparita in minte pentru multa vreme. Cu oameni indobitociti de niste interese meschine, niste oi care nu isi gasesc capacitatea de a se dezice de turma. Batranii care si-au trait multii ani sub comunism poate mai capata o urma de intelegere in subconstientul meu, dar tinerii care au fost prezenti acolo au dat dovada de inconstienta. Nu ma mir… sunt aceeasi care se inghesuie la pupat de moaste.

Rusine sa iti fie Silviu Brucan. Cei 20 de ani pe care i-ai preconizat ca vor trece catre o normalitate se transforma in 30, 40, 50. Am trait cu speranta ca poate o sa ai dreptate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here