DANSON – ROMMEDICA

0
2245

In perioada 26 – 29 martie 2014 s-a desfasurat la Romexpo targul de echipamente medicale ROMMEDICA 2014. La acest targ a fost prezenta si firma Neomed – Aparatura medicala.
Reputatia firmei DANSON este bine cunoscuta in Romania, prin diversitatea mare de aparatura medicala, fiabila si la un pret redus, dar mai ales prin introducerea primului ecograf 3D, in anul 1998, care a revolutionat imagistica medicala.

Firma DANSON activeaza pe piata serviciilor medicale din Romania din anul 1993 si este specializata in import, distributie si service pentru aparatura medicala. Totodata, societatea comerciala asigura si materiale consumabile si asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii.

Cum, performantele medicale nu sunt posibile fara o dotare corespunzatoare, S.C. DANSON S.R.L. ofera sisteme complete pentru cabinete, clinici medicale sau spitale cum sunt:ecografe,aparate anestezie, holter ecg, defibrilator, electrocardiograf, electrocauter,lampa scialitica, laser medical, audiometru, aspirator chirurgical, scaun ORL,unit orl, monitor functii vitale, masa operatie, masa ginecologie, endoscop orl, videocolposcop, scaun ginecologie.

S.C. DANSON S.R.L are relatii comerciale de reprezentare exclusiva in Romania cu peste 20 de companii din Europa, SUA, Japonia si Coreea de Sud, aceste parteneriate fiind intr-o continua dezvoltare. Pozitia de lider pe piata a fost cucerita printr-o strategie de marketing moderna, care a inclus, treptat, actiuni de promovare a produselor oferite. Astfel, in anul 1999, firma DANSON a fost sponsor principal al primei Conferinte Nationale a Societatii de Ultrasonografie de la Cluj-Napoca si a avut ca invitat de onoare si un speaker principal pe prof. KRATOKVIL (Universitatea de Medicina din Viena). Prof. KRATOKVIL a vorbit despre „Aplicatiile ecografiei 3D cu ecograful VOLUSON V530D“.

De-a lungul timpului, conceptul de marketing al firmei s-a axat, in special, pe penetrarea pietii prin furnizarea unei game variate de aparate, necesare unei dotari complete. In acest context, S.C. DANSON S.R.L. se situeaza pe o pozitie dominanta in piata, comercializand o paleta larga de aparate la preturi accesibile.Astfel, societatea comerciala isi datoreaza ascensiunea, in primul rand, calitatii produselor oferite, dar si nivelului inalt de calificare al personalului, in conformitate cu cerintele europene, maleabilitate si flexibilitate in negocieri, adaptabilitate la cerintele clientilor si o politica de vanzari in pas cu tendintele pietii.

Interviu cu domnul Marian Stroe – Manager DANSON

Marian Stroe:

ultrasound-system-platforms-multipurpose-ultrasound-imaging-70129-131367– Firma Danson se ocupa cu distributia de ecografe de la firma Samsung Medison din Coreea de Sud. Suntem pe piata de aparatura medicala de 20 de ani. In aceasta expozitie am mai fost si vom mai veni.
Ca noutati prezentam aparatura de ozonoterapie, un varf de lance al ecografelor Samsung – se cheama A30 – si se adreseaza tuturor specialitatilor medicale,poate fi folosit atat in spitale cat si in clinici private, detinem un portofoliu de aparatura medicala care poate fi folosit in echiparea reanimarilor, salilor de operatie, masini de anestezie, lampi de operatie, monitoare de pacient, bisturie electrice cu joasa frecventa, cu inalta frecventa, defibrilatoare electriocardiografe, insa piesa de rezistenta este ecograful

PortalPr:
– Cum se vede piata medicala a anului 2014 fata de cea din 2008 sau cea din 2013?

sonoace-x4-ultrasound-systemMarian Stroe:

– 2008 a fost un “boom” pe piata medicala. Atunci s-au infiinta foarte multe cabinete particulare. Factorul privata fost cel care a impulsionat foarte mult vanzarea de aparatura. Fata de 2008 suntem in scadere cam cu 40-50 % in ceea ce priveste vanzarile.
2013 a fost un an slab iar 2014 se pare ca are un trend ascendent.

web:         http://www.danson.ro/
e-mail:     office@danson.ro
Adresa:    Str. Aurel Vlaicu Nr. 39, Sector 2, Bucuresti
Telefon:    +4021 2124909

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here