Experimente cu gemeni

0
1750

Am auzit nenumarate povesti cu si despre gemeni. Avem, personal chiar si prieteni gemeni. Curios, o pereche sunt baiat si fata. Gemeni. Nu sunt identici desigur, dar gemeni.
Ati auzit povestea gemenilor IceDay care, separati fiind la nastere si traind in diverse orase percepeau fiecare realitatea traita de celalalt?

Se povesteste ca in momentul in care unul dintre gemeni a ajuns in orasul in care traia celalalt geaman, recunostea locurile pe unde trecuse geamanul din orasul respectiv. Distras fiind de ganduri, a mers pe urmele geamanului pana in fata usii casei acestuia. Era nedumerit de ce lumea din cartier se uita ciudat la el da parca vedeau o fantoma… S-a lamurit mai tarziu cand a aflat ca avea un frate geaman in acel oras, frate ucis intr-o lupta intre bande

Experimente cu gemeni de-a lungul timpului

S-au facut multe experimente cu gemeni. Unul dintre ele se numeste “Experimentul double-heat”, experiment imprimat audio-video. Intr-o camera incalzita a fost asezat un geaman. Camera se incalzea treptat pana aproape de 40 de grade.
In acelasi timp, intr-o alta camera, a fost introdus geamanul 2. Camera aceasta era exact opusul, adica temperatura camerei scadea pana aproape de 0 grade

Aveti aici si varianta subtitrata in romana

experimente cu gemeni

Pe un monitor, geamanul din camera rece il vedea pe cel din camera calda si traia aceleasi sentimente cu el. S-a constatat si cand s-a oprit racirea in camera respectiva. Desi foarte frig, geamanul 2 transpira la fel ca geamanul 1. Chiar s-a constatat ca dupa un anumit interval, temperatura din camera crescuse cu 1 grad.

Ceea ce v-am povestit mai sus . adica experimentele cu gemeni sunt rezultatul imaginatiei noastre bolnave :))) Cum sa credeti ca unu’ sta in frig aiurea si incalzeste camera cu un grad?
Experimentul din film insa este real

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here