EYECON MEDICAL – ROMMEDICA

0
2250

In perioada 26 – 29 martie 2014 s-a desfasurat la Romexpo targul de echipamente medicale ROMMEDICA 2014. La acest targ a fost prezenta si firma EYECON MEDICAL din Bucuresti
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.

Cunoasterea sectorului sanitar romanesc, care este in continua expansiune, precum si intelegerea clara a conditiilor impuse de normele europene in vigoare, aduce firma EYECON MEDICAL in randul serviciilor de consultanta si management spitalicesc ferm recomandate.
Pentru ca investitiile in sistemul sanitar sunt in continua crestere si pentru ca Romania este un mediu in plina dezvoltare si extindere, EYECON MEDICAL va da posibilitatea de a gasi in noi un partener constant si de incredere pentru care profesionalismul este pe primul loc.

Interviu cu domnul Florin-Bogdan Purcelea, National sales manager EYECON Medical

Bogdan Purcelea:
– Firma se ocupa cu comercializarea echipamentelor medicale. Avem in portofoliu echipamente medicale pentru instalatii de gaze si fluide medicale, compartimentari sali de operatie, mobilier medical si spitalicesc. Putem dota un spital de la A la Z. La aceasta expozitie am adus unele dintre aceste obiecte, o sala de expozitii demo, paturi ATI, lampa scialitica, masa de operatii si mobilierul aferent dotarii spitalelor.
PortalPr:
– Cu ce noutati ati venit la ROMMEDICA 2014?
Bogdan Purcelea:
– Un produs de ultima generatie ar fi compartimentarea salilor de operatii cu pereti de camera curata, comercializam echipamente din Italia, Franta, Germania
PortalPr:
Cum este piata medicala din 2014 fata de cea din 2013 respectiv 2008?
Bogdan Purcelea:
– 2014 a inceput sa mearga mult mai bine ca 2013, 2013 a fost un an mai slabut, probabil ca in 2014 o sa inceapa si proiectele pe fonduri europene, sesiunea 2014 – 2020.
Fata de 2008 functioneaza mult mai slab, undeva la 50-60%. Sistemul politic din Romania ar trebui sa schimbe ceva, ar trebui sa investeasca mai multi bani in sistemul public de sanatate, pacienti sunt din ce in ce mai multi

web:          http://www.eyeconmedical.ro
e-mail:      office@eyeconmedical.ro
Adresa:    Str. Giuseppe Garibaldi 8-10, sector 2
Telefon:    021 311.91.61/62;
Articolul precedentADION – ROMMEDICA
Articolul următorMEDIROM – ROMMEDICA
Paul Trașcă
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here