Family House – camin de batrani

0
1661

Family House este un camin independent de ceea ce inseamna asistenta sociala de stat, avand servicii personalizate pentru fiecare rezident in parte.

Asociem astfel “Family House” cu siguranta, liniste, asistenta de calitate, prieteni.

Family House este specializata in a acorda cea mai buna comunitate si calitate vietii rezidentilor nostri. Reputatia si excelenta au fost castigate prin eforturile personalului bine pregatit, angajatilor dedicati in permanenta ridicarii calitatii vietii celor care se afla deja in familia noastra de la “Family House

Calitatea serviciilor este inima si principiul de existenta al “Family House” si tot ceea ce facem reflecta standardele inalte la care incercam sa ne ridicam zi de zi. Avand un caracter exclusivist, pensiunea gazduieste un numar de maximum 12 persoane.

web:        www.family-house.ro
e-mail:    office@family-house.ro
adresa:
telefon:
Articolul precedentMasha si Medved episodul 34
Articolul următorRaw Raterials Com
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here