Pro gaze de sist ! Decat sa ne otraveasca rusii, mai bine americanii.

0
2192
urss gaze de sist chevron rosia montana
urss gaze de sist chevron rosia montana

Cine isi mai imagina ca ciuma rosie va mai lovi inca o data?
La adapostul caselor noastre mai mult sau mai putin calduroase, aranjate si dichisite cu ceramica pe podea si pe pereti, cu lcd-uri de peste 107cm, cu internet si playstation, cu stepere, biciclete medicinale si chiar aparate tip banda de alergat, am primit lovitura suprema.

Am vazut dupa aproape 20 de ani de liniste cum dintr-o tara libera si aproape cu un picior in UE, ciuma rosie musca hulpava, rupand linistea si echilibrul creat si intretinut cat de cat de prezenta NATO si conglomeratul UE.

Ati avut vreodata curiozitatea sa va uitati pe o harta cum arata Rusia in comparatie cu restul Europei?

V-ati pus oare problema ce se va intimpla daca interesele americanilor in Romania se vor stinge brusc? Si pentru Rosia Montana si pentru gazele de sist.

Vi se pare ca Romania este asa o forta in Europa incat ne vor oferi sprijin in totalitate in caz de “ceva”? Monstrul rosu nu a murit, monstrul rosu doar s-a odihnit, a supravietuit ieri, pentru ca azi sa se odihneasca si sa se refaca. Iar maine, maine va lupta din nou.

In linistea si pacea noastra occidentala si civilizata, uitam ca din tundra ruseasca, din Siberia inghetata se poate ridica in orice moment omul de neanderthal, cel care ucide ca sa manance, taie lemne sa se incalzeasca, isi omoara vecinul ca sa nu fie omorat. Cel de care vorbesc nu a vazut vreodata cum arata Louvre-ul, nu stie cum arata o companie multinationala, habar nu are ca masina functioneaza cu benzina. El stie doar ca maine trebuie sa manance.
340px-Chevron_Logo.svgSi in ignoranta lor de occidentali absorbiti, manifestantul anti-Chevron, protestatarul anti-Rosia Montana, il invita in casa lui pe Siberian, pe omul de neanderthal. Nu neaparat chemandu-l in mod concret, ci alungand talismanul protector ce-l tine la distanta pe neanderthalian.
45 de ani o natiune intrega a asteptat sa vina americanii… dar nimeni nu si-a pus problema ca venirea lor ne va costa, va trebui sa dam ceva in schimb. Acum ii gonim si ne lasam despuiati de absolut orice aparare, de orice vaccin impotriva ciumei rosii. Care va sa vie.
Chiar si dupa ce au vazut ce pot sa faca rusii in Ukraina, antiamericanii nu se lasa si se umfla iar tărâța in ei, protestand pe aiurea in tramvai, cu frumusetile patriei care tre sa ramana neatinse.

Deci protesta”taurule” te intreb ipotetic:
–  Ce preferi?

a) Sa iti plece aurul din tara si sa-ti scoata americanii gazele, in timp ce tu o arzi pe Facebook si wireless la McDonalds
b) Sa-ti plece aurul din tara si sa-ti otraveasca tara ciuma rosie? Fara Facebook, fara McDonalds, fara wireless?

Articolul precedentObezitatea – miscarea comoda
Articolul următorDANSON – ROMMEDICA
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here