Gradinita Junior

0
2417

Echipa Genesis, prin experienta acumulata in timpul celor 8 ani de activitate, este o echipa de profesionisti ce confera garantia actului educational. Noi, echipa Gradinitei Junior, alaturi de  Scoala Genesis, Centrul Cultural Genesis si Scoala de Limbi Straine va invitam sa fiti parteneri in educarea si instruirea copiilor nostri.

Gradinita Junior, Scoala Genesis, Centrul Cultural Genesis, Scoala de Limbi Straine

Echipa Genesis, prin experienta acumulata in timpul celor 8 ani de activitate, este o echipa de profesionisti ce confera garantia actului educational.

Sistemul de invatamant Genesis Junior vine in intampinarea nevoilor individuale ale copiilor, atribuind o deosebita importanta dezvoltarii libere si armonioase a personalitatii lor. Intreaga activitate are in vedere particularitatile de varsta si individuale, sprijinind formarea autonoma si creativa a copiilor.

Noi, echipa Gradinitei Junior, alaturi de  Scoala Genesis, Centrul Cultural Genesis si Scoala de Limbi Straine va invitam sa fiti parteneri in educarea si instruirea copiilor nostri.

web:        www.genesis.ro
e-mail:    office@genesis.ro
adresa:    Soseaua Straulesti nr. 168, sector 1, Bucuresti
telefon:  021-269.32.84 / 269.32.85
Articolul precedentAlfanautic – Piscine
Articolul următorTargul de cadouri de Craciun 2013 – Romexpo
Paul Trașcă
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here