Hateri sau dusmani ? X6 sau bicicleta?

1
3229

Care este diferenta dintre “Sa moara dujmanii mei” (dusmanii cu J frate) si “Haterii sa faca spume” ?
Parerea mea este ca, literar, nu este nici o diferenta.

Sa moara dujmanii mei e pe fata, la prima mana si adresata clar categoriei care se identifica cu acest gen de exprimare. Baietii nu o dau dupa gard, ti-o servesc direct in fata. Dujmanii mei nu trebuie sa stea la puscarie, nu trebuie sa presteze munca in folosul comunitatii, EI TREBUIE SA MOARA. Punct.

Pe partea cealalta, expresia “haterii sa faca spume” (e dintr-o melodie de-a lui Velea parca, sau CRBL?!), iti da alternative. Ce spume sa faca haterii? Spume cand isi spala fularul Burberry? Sa faca spume cand bat albusurile spuma? Sau sa faca spume la gura (holera), caz in care iar e de mortaciune.

Deci… ce alegem? Hateri sau dusmani?

Sa definim categoria “dujmanilor” (mai oameni buni, “dusmani” , dar pe dupa blocuri J-ul e la mare cautare).
“Dujmanii” in general sunt aia care copiaza stilul celor “dujmaniti” Si-a luat dujmanitul BMW X6? Isi ia si dujmanul. A dat dujmanitul cu pumnul? Imediat da si dujmanul. LA DUBLU.
Dusmanii si dusmanitii nu pot iesi din aceste tipare. BMW, dat cu pumnul, sclipici, papuci – slapi, manele, cluburi de manele, pitipoance, ruj roz. Ei nu stiu ca mai exista pe lumea asta si alte marci in afara de BMV, datul cu pumnul se poate inlocui cu medierea, sclipiciul poate fi inlaturat, slapii se poarta doar la plaja, manelele se pot inlocui cu Daddy Yankee de ex., iar pitipoancele se pot inlocui cu femei normale. Femei normale, dar pitipoance
Hateri sau dusmani? Ce alegem? Nu putem alege inca pentru ca nu am definit haterii

Categoria haterilor este la polul opus. Ei sunt adeptii socializarii pe net, se plimba cu bicicleta, poarte Converse si papion la sacou, barbita trebuie sa aiba 3-7 zile (lucratoare), se dau mari ecologisti, participa la toate evenimentele culturale difuzate gratuit, in special la Universitate, pitipoancele haterilor poarta tricouri imprimate cu citate, eventual ii inflorate.
Dujmanii dujmanesc. Haterii (heitarii), hateresc (heitaresc).
Nu stiu de ce, dar personal categoria dujmanilor mi se pare mai originala, in special pentru faptul ca ei au fost primii, la fel cum romanii au fost primii in Ardeal si Mega Image a fost inaintea celor de la Penny.
In ignoranta si prostia lor, dujmanii si dujmanitii pun mai multi bani in circulatie decat pun haterii.
Ei iti spun verde in fata care e treaba. Eventual cu pumnul.

Dar imi plac si haterii. Ei sunt mai destepti, mai saraci ce e drept, mai fashion, mai occidentali.
Deci? Hateri sau dusmani?
M-am hotarat. Dintre hateri sau dusmani cel mai mult si cel mai mult mie imi place shaorma. Dar si meniurile KFC.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here