ICS – International Computer School

0
1759

Institutia noastra de învatamânt si pregatire profesionala sta la dispozitia clientilor sai oferind conditiile necesare desfasurarii unor programe de instruire si specializare

ICS – International Computer School

Institutia noastra de învatamânt si pregatire profesionala sta la dispozitia clientilor sai, persoane juridice si fizice, oferind conditiile necesare desfasurarii unor programe de instruire si specializare având ca baza de sustinere calitatea dovedita în timp a corpului profesoral si a materialelor si programelor didactice, precum si Autorizatiile din partea Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, dar si afilierile la prestigioase institutii internationale.

web:         www.ics.ro
e-mail:     office@ics.ro
adresa:     Bucuresti
telefon:    021.311.09.53 / 210.74.03
Articolul precedentGenesis – Scoala Privata
Articolul următorSmart Accounting & Consulting
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here