IMPEXCERA LUX – Construct Expo 2014

0
2326

In perioada 10 – 13 aprilie 2014 s-a desfasurat la Romexpo Targul International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii Construct expo 2014. La acest eveniment a fost prezenta si firma IMPEXCERA LUX.
IMPEXCERA LUX S.R.L. este importator de faianta si gresie portelanata, unic distribuitor in Romania a produselor ATEM (Ucraina).

Firma noastra ofera o gama diversificata de gresie si faianta pentru toate gusturile, in cele 3 magazine. Pentru casa dumneavoastra oferim produse si servicii de calitate, preturile fiind unele dintre cele mai competitive de pe piata.
Suntem constienti ca organizatia noastra depinde de clientii nostri si din acest motiv este foarte important sa cunoastem si sa întelegem cerintele prezente si viitoare ale acestora.
Calitatea pentru noi înseamna a oferi clientilor produse si servicii personalizate, care sa satisfaca pe deplin nevoile, dorintele si asteptarile lor.

Interviu cu doamnul Marian Constantinescu, manager vanzari IMPEXCERA LUX

Marian Constantinescu:
– Firma noastra este unic importator al produselor ATEM, pe Romania si Republica Moldova, comercializam gresie si faianta. Suntem pe piata romaneasca de 4 ani, intr-o continua crestere, avem depozite deschise in Cristesti, Braila, Iasi, Bucuresti, urmeaza ca anul acesta sa deschidem noi magazine in Constanta si Brasov

PortalPr:
– Cu ce ati venit deosebit fata de alti distribuitori la Construct Expo 2014?

Marian Constantinescu:
– Avem peste 100 de colectii de gresie si faianta, la fiecare colectie exista un minim de 5 culori, iar preturile sunt foarte bune, incep de la 9,9 ron pe metru patrat.

PortalPr:
– Cum este piata constructiilor in 2014 fata de anul trecut?

Marian Constantinescu:
– A inceput sa creasca fata de anul trecut si suntem convinsi ca anul acesta vanzarile vor fi mult mai mari fata de 2013

web:         http://www.impexceralux.ro/
e-mail:      office@impexceralux.ro
Adresa:    Cristesti, Comuna Cristesti, Sector cadastral T37, parcela 1A Iasi
Telefon:    0752.134.750

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here