KARBOSAN abrazive – Construct Expo 2014

0
2656

In perioada 10 – 13 aprilie 2014 s-a desfasurat la Romexpo Targul International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii Construct expo 2014. La acest eveniment a fost prezenta si firma KARBOSAN abrazive.
Karbosan este pionier al industriei abrazive din Turcia. Din 1967, Karbosan a dezvoltat procesul și tehnologiile de fabricație pentru producerea de materiale abrazive.

Astăzi, Karbosan este printre cei mai mari producatori de materiale abrazive din lume, cu două fabrici de 41000m ², cu peste 500 de angajați. Această structură permite deservirea piatei la nivel mondial, cu o gama completa de produse abrazive.
Activitățile de export Karbosan au fost structurate pentru a satisface cerințele clienților săi din diferite țări de pe cinci continente.

Interviu cu domnul Roberto Popandron, Managing Partner Karbosan abrazive

Roberto Popandron:
– Karbosan abrazive este producatoare de abrazive din Turcia, producem toata gama de abrazive. De anul trecut am intrat pe piata din Romania, ne adresam in principal profesionistilor. In prima faza am intrat pe partea de end-user, de industrie, urmeaza sa intram si pe partea de retele de magazine.

PortalPr:
– Cu ce ati venit deosebit fata de alti distribuitori la Construct Expo 2014?
Roberto Popandron:
– Toata gama. Nu pot sa spun ca am un produs extraordinar, fantastic pe care l-am inventat noi ieri si de maine nu-l mai are nimeni in toata lumea. Karbosan abrazive are toata gama de produse. Gama de debitare, de polizare, de abrazive pe suport, pietre de polizare, orice necesita abraziv, noi avem.

PortalPr:
– Cum este piata constructiilor in 2014 ?
Roberto Popandron:
– Piata de constructii este in cadere, se mentine la un nivel redus. Vanzarile Karbosan abrazive fata de anul trecut sunt in crestere. Daca ne adresam celor din constructii, sunt foarte slabe, daca ne adresam magazinelor, este bine, daca ne adresam celor care lucreaza in productie este foarte bine.
Aici vad o crestere pe partea de productie. Productie de automotive, productie de confectii metalice, cei care lucreza pentru export, pentru Italia de exemplu, astia da. Acestia au crestere.

webhttp://www.karbosan.ro
e-mailoffice@karbosan.ro
adresaLoc. Afumati Ilfov, Str. Fabricii Nr.1 Hala 5, M4/span>
telefon031.424.70.58; 0770.207.483

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here