Lansator de rachete rusesc si indian

1
3368
Lansator de rachete
Lansator de rachete

Lansator de rachete. Care ar putea fi folosit de armata rusa in caz de razboi cu Romania, Aia e in foto. Am crezut ca mor. Am gasit poza de mai jos intr-un articol din Gandul. Ilustra un articol despre nush ce kkt de drona ruseasca si ce poate face ea in 30 de minute.
Am cazut pe spate in niste maracini si mi-am facut un top 3 care ilustreaza cel mai bine asemanarea care nu este deloc intimplatoare cu acest lansator de rachete rusesc:

Lansator de rachete rusesc. Seamana cu cel indian?

  • Locul 3:

Gandul mi s-a dus catre credinciosii ce nu se sfiesc sa-si afiseze credinta la vedere, in parbriz de Dacia sau de Mercedes, in functie de ajutorul divin pe care l-au primit in viata. Ii cunoasteti si i-ati vazut de nenumarate ori pe strazi. O categorie aparte sunt taximetristii, carora chiar li se incurca mainile in cruci si matanii agatate in parbriz, in cursa lor catre a rupe bonul proaspat iesit din aparatul de taxat fiscalizat. Ca un lansator de rachete mai mic, dar cu putere termica mare.

  • Locul 2:

Odaia “a buna” a romanului chivernisit de la tara, dar nu forte modern. Camera aia in care el nu doarme niciodata, dar o arata musafirilor (ca sa vada invidiosul ce bine o duce el) cu covoare persane pe jos, desi in casa e un frig iarna de te caci pe tine, cu carpeta pe perete, macate pe canapea, mileuri pe televizor, (televizorul acoperit oricum cu o patura ca sa nu se puna praful). In aparenta nu are nici o legatura cu subiectul armei respective, dar daca va gandtiti cat de incarcata e o astfel de camera , sau daca ati vazut vreodata una la fel, sigur imi veti da dreptate.

  • Locul 1:

Si asta face toti banii. Trenul indian de navetisti. Asta de lansator de rachete nenica. Cel mai interesant cum se lanseaza rachetele catre locurile de munca

Cam asa mi se pare mie gramada asta de fiare de razboi. Incarcata pana in maduva senilelor. Daca mai era loc si de un Ivan mic pe care sa-l puna cu o mitraliera in mana, sigur il puneau. Dar chiar nu mai e loc de nimic pe matahala aia.
Am pus mai jos si un link cu impresionanta parada militara de la Moscova de anul trecut. Sigur o sa va starga zambetul de pe buze.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here