MEDIROM – ROMMEDICA

0
1969

In perioada 26 – 29 martie 2014 s-a desfasurat la Romexpo targul de echipamente medicale ROMMEDICA 2014. La acest targ a fost prezenta si firma Medirom Instruments din Iasi.
Medirom Instruments este o firma nou infiintata pe piata si vine in ajutorul celor care aplica electrochirurgia. Medirom va pune la dispozitie cea mai diversificata gama de aparatura si accesorii utilizate in electrochirurgie.

Pentru a va furniza cele mai bune echipamente din domeniu echipa Medirom a realizat un amplu studiu al pietii medicale de profil si a ales in cele din urma cei mai buni parteneri din domeniul electroctrochirurgiei. Aparatura, accesoriile si consumabilele comercializate au certificare.
Ne propunem ca acest domeniu sa fie abordat intr-un mod profesionist si sa va punem la dispozitie absolut tot cea ce este necesar, atat din punct de vedere material cat si informational.
Prin politica de piata pe care o abordam incercam sa fim unici si sa punem aparatele de electrochirurgie la dispozitia medicilor (gratuit) pentru a le testa calitatile si performantele. In acest sens daca doriti sa utilizati aparatele va rugam sa contactati Medirom Instruments

Interviu cu domnul Marius Vacaru, director general Medirom Instruments

Marius Vacaru:
– Avem placerea de a va prezenta firma Medirom instruments, care se ocupa cu tot ce inseamna parte de electrochirurgie si radiochirurgie. Ne-am specializat doar pe acest domeniu in ideea de a avea un randament cat mai bun, de a ne putea ocupa de cat mai multi cienti si de aexplica in mod amanuntit cu ce avantaje vine Medirom fata de alte firme. De asta am ales acest sector limitat din cadrul specialitatilor medicale.
PortalPr:
– Cu ce noutati ati venit la Rommedica 2014?
Marius Vacaru:
– La acest targ supunem atentiei un produs care este o premiera in Romania, este un radiocauter produs in Romania, este produs in Iasi, alaturi de inginerul Dan Constantinescu am realizat acest produs, care are certificare CE, care permite vanzarea acestui produs atat in Romania cat ci in Comunitatea Europeana. Ca si noutate, diferenta fata de ce este pe piata, are implementat sisteme de protectie ale pacientului, care reprezinta o noutate. In acest sens, inginerul Constantinescu avand un brevet de inventie pentru ceea ce a realizat. Mai clar si mai explicit, miciodata nu se vor putea produce arsuri accidentale in cadrul unei operatii sau interventii chirurgicale asupra pacientului deoarece acest produs ofera un grad ridicat de protectie impiedicand orice accident care poate aparea dintr-o culpa sau alta.

PortalPr:
– Cum vedeti piata medicala in 2014?
Marius Vacaru:
– Raportat la anii trecuti, putem spune ca e o usoara stagnare, dar daca putem spera in acea privatizare a sistemului de sanatate de stat, cu siguranta va fi o crestere a vanzarii de aparatura medicala.

web:          http://www.electrochirurgie.ro
e-mail:      contact@unicare.ro
Adresa:    Aleea Nicolina nr. 82, Iasi, Romania
Telefon:    0744/800160; 0744/517478
 
Articolul precedentEYECON MEDICAL – ROMMEDICA
Articolul următorConstructExpo 2014
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here