NEOMED – ROMMEDICA

0
2024

In perioada 26 – 29 martie 2014 s-a desfasurat la Romexpo targul de echipamente medicale ROMMEDICA 2014. La acest targ a fost prezenta si firma Neomed – Aparatura medicala.
NEOMED ofera aparatura si mobilerul necesare dotarii de cabinete medicale, spitale, clinici, centre de ingrijire a persoanelor varstnice (mese de operatii, lampi scialitice, instrumentar chirurgical, instrumentar de osteosinteza, paturi de spital mobilier medical).
NEOMED ofera aparatura medicala pentru medici si pentru pacienti (stetoscoape, tensiometre, aerosoli, carucioare rulante, paturi de spital).

Se pot delimita 2 categorii de produse pe care le comercializam, prin care ne adresam generic medicilor si pacientilor:

1. Ne adresam medicilor cu o oferta de mobilier medical, aparatura medicala pentru uz profesional, pentru dotarea cabinetelor medicale, clinicilor, spitalelor, centrelor de ingrijire persoanelor varstnice sau cu diferite afectiuni, uniforme si incaltaminte de uz spitalicesc.

Putem sa dotam aproape in totalitate o clinica sau un cabinet medical, in domenii ca si chirurgie, terapie intensiva, ginecologie, medicina interna, medicina de familie, medicina muncii etc.

Oferim aparatura de uz profesional incepand cu un tensiometru sau stetoscop, canapea examinare, pana la paturi performante, mese si lampi scialitice pentru salile de operatie.

Portofoliului de produse acopera diferite exigente in ce priveste performantele tehnice ale produselor, designul, originea acestora sau bugetul clientilor.

Ne adresam pacientilor cu aparate medicale destinate ingrijirii personale, terapiei, monitorizarii starii de sanatate, dispozitive ortopedice si de mers pentru uzul pacientilor, alte produse necesare pentru ingrijirea la domiciliu.

In ce priveste aceasta grupa comercializam o gama larga de tensiometre, aparate de terapie pentru aerosoli, cadre de mers, carje, fotolii rulante, wc/toalete de camera, scaune de dus, inaltatoare de toaleta, paturi reglabile mecanice sau electrice pentru ingrijire la domiciliu ce pot fi echipate cu diferite dispozitive si saltele antiescara.

web:          http://www.neomed.ro/
e-mail:      http://www.neomed.ro/contacts/                   info@neomed.ro
Adresa:    Str. Gheorghe Doja nr. 104X, Bl C1, parter – Langa Spitalul Judetean;
Telefon:    0359-431310, 0359-431311, 0727-832506;

Valentin Pantea: -Firma noastra, asa cum se vede si aici, se ocupa cu importul si distributia de aparatura medicala, mai exact, oferim aparatura medicala pentru terapie intensiva, aparatura medicala pentru bloc operator si mobilier medical.Avem de asemenea o gama larga de aparatura destinata – sa spunem asa – uzului casnic.

Avem o gama completa de tensiometre electronice, glucometre, cantare, aparate de aerosoli, carje, cadre, produse destinate uzului casnic de la tanar la batran, avem site-uri specializate in vanzare directa, atat pentru aparatura de uz profesional cat si pentru aceste aparate personale.

PortalPR: – Ce noutati aveti pentru 2014?

Valentin Pantea: – Vom aduce in curand aparate de aerosoli pentru copii, in forma de masinuta, dinozaur, pinguin, etc., care speram ca va reprezenta o noutate pe piata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here