NMC profile decorative – Construct Expo 2014

0
2101

In perioada 10 – 13 aprilie 2014 s-a desfasurat la Romexpo Targul International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii Construct expo 2014. La acest eveniment a fost prezenta si firma NMC STIL DISTRIBUTION – profile decorative.
Cand vine vorba de constructii, oamenii au fost intotdeauna in cautare de solutii cat mai frumoase, dar totodata si durabile. Datorita acestor considerente, NMC STIL DISTRIBUTION profile decorative utilizeaza cele mai performante materiale, care bineinteles indeplinesc cele doua cerinte: frumusete si durabilitate; toate acestea protejand si mediul inconjurator.

Calitatile de baza ale NMC STIL DISTRIBUTION se refera la dezvoltarea, producerea si distributia de profile arhitecturale din EPS. Mare parte din acestea, fiind rezultatul celor mai moderne tehnologii,si-au castigat usor locul in sectorul constructiilor, cu rol decorativ sau
de izolare. In sprijinirea tuturor ideilor si dorintelor din sectorul decoratiunilor de fatada, NMC STIL DISTRIBUTION profile decorative propune gama standard de profile pentru exterior, cat si gama CUSTOM – profile la comanda.

Interviu cu doamnul Ciprian Ghihanis, Director Comercial NMC Stil Distribution – profile decorative

Ciprian Ghihanis:
– Firma noastra se ocupa cu producerea de profile decorative pentru interior si exterior. Suntem pe piata de 10 ani. La interior avem gama de plinte, brauri, cornise, sin duropolimer, poliuretan – un material usir rezistent, iar la exterior avem gama de ancadramente, solbancuri, cornise, plus multe alte elemente decorative pe care le executam la cerinta clientilor.

PortalPr:
– Cum este piata constructiilor in 2014 fata de anul trecut?
Ciprian Ghihanis:
– Piata pe aceste profile decorative de interior si exterior este in crestere de la an la an cu aproximativ 25-30 la suta, deoarece majoritatea oamenilor doresc sa-si puna in valoare locuintele sau casele utilizand aceste profile decorative

web:         http://www.nmcromania.ro/
e-mail:      office@nmcromania.ro
Adresa:    Bd. Preciziei, Nr.32, Sector 6, Bucuresti,
Telefon:    021.319.35.35; 031.105.02.47;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here