Obezitatea – miscarea comoda

0
1860
obezitatea
obezitatea

Sfarsitul secolului 20 si inceputul secolului 21. Omenirea se confrunta cu intrebari si raspunsuri. Cea mai grea intrebare si cel mai usor raspuns.Se afla pe buzele nutritionistilor, medicilor, oamenilor de rand, la nivel global.
Care este principalul factor de declansare a raului in organism? Obezitatea.

USA-flag
Obezitatea are multi factori declansatori. Nutritia si metabolismul, dar in principal lipsa miscarii.
De ce cea mai mare natiune a lumii are probleme cu obezitatea?
Am gasit un raspuns simplu, cautand un cadou pentru un partener de afaceri pe un site de gadgeturi din tara tuturor posibilitatilor si a obezilor, America

Americanii sunt mandri de Star and Strips, de dreptul de proprietate, dar mai ales sunt mandrii ca cei mai destepti dintre conationalii lor muncesc, gandesc, inoveaza si inventeaza tot felul de dracii care sa le faca viata mai usoara, astfel ca americanul mediu sa aiba cat mai mult timp pentru sportul numarul 1 din America (acum si in Romania). Butonatul telecomenzii.

Haideti sa facem un mic test.
Uitati-va chiar acum la degetul mare cu care butonati telecomanda. Nu vi se pare ca face nota discordanta cu celelalte degete? Nu este el, regele deget mare, mai suplu, mai aratos, mai fin, mai musculos decat inelarul, de exemplu? Ei… iata! Din tot organismul tau, degetul mare se misca cel mai mult. Pe telecomanda.
Daca ati vazut filmul de mai sus, v-ati dat seama ca aceasta comoditate o sa ne omoare in cel mai scurt timp. Dar cat de comod sa fi pana la urma? Cum sa ai nevoie de un astfel de aparat pe care sa iti aranjezi frumos cravatele, iar mai tarziu, printr-o simpla apasare de buton, acestea sa se deruleze in fata ta ca infractorii intr-un film din seria BD – Brigada Diverse -? Cat de comod sa fii sa nu faci aceasta alegere manual? Cat de greu sa fie sa iei o cravata, sa te uiti la ea, sa o pui peste camasa, sa vezi daca se asorteaza cu sacoul? Sau cat de snob sa fii sa ai mai mult de 10 cravate?
Daca prietenul pentru care as fi cautat un cadou mi-ar fi fost cat de cat inamic (nu pot sa asociez un cuvant de-a dreptul manelistic – dusman- acestui site) i-as fi luat un astfel de gadget. Dar nu. Imi e prieten.

telecomandaTe indemn si pe tine. Iesi din casa, lasa telecomanda, mergi pe strada si trage-i un sut in cur unui mitocan care agreseaza o femeie. (asta e mai mult decat sport, e sport extrem)
Du-te in orice parc din Bucuresti si latra la un maidanez. O sa te alerge de o sa-ti fluture suncile alea de pe tine.
Daca nu vrei sa faci asta si in continuare o sa faci muschi la degetul mare cu care butonezi telecomanda, nu pot decat sa ma bucur. Urmasii urmasilor urmasilor nostri se vor putea bucura de hidrocarburi. Adica tu, grasule, te vei transforma in petrol.

Stiu americanii astia cum sta treaba, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here