Orice font cu diacritice (caractere românești)

0
1178

Folosirea diacriticelor în prezentări power-point sau word, machetări în Photoshop sau Illustrator, devine anevoioasa atunci când fontul nu conține și caractere românești. Deoarece m-am lovit de nenumarate ori de această problemă a fonturilor românești, am hotărât că este momentul să ajut comunitatea blogerilor și a celor ce se ocupă cu texte…

Am creat mai jos un formular de solicitare pentru fonturi (orice font) cu caractere românești, diacritice. Ă Î Â Ș Ț ă î â ș ț

Fonturile sunt modificate inside, asa că s-ar putea să dureze ceva vreme până ce toate solicitările să fie rezolvate. Modificările le fac absolut free, fără nici un fel de implicație financiară din partea solicitantului.

Daca știi doar numele fontului înscrie-l în formularul de mai jos ca și mesaj. Dacă se întâmplă să ai și fontul în format fizic, atașează-l. În cazul în care se întâmplă să nu îl găsesc te voi contacta pe baza mailului înscris în formular.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUn parfum numit… Ea
Articolul următorIntercity a murit. Traiasca Intercity pe DN
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here