Pescuit la Tancabesti

0
4294

Pentru a va petrece timpul liber cu folos, in natura. Lacuri de pescuit pentru amatori si profesionisti.
Aveti la dispozitie doua lacuri. Pe primul lac este permis pescuitul in orice conditii cu o taxa platita/zi. Pe cel de-al doilea puteti pescui numai pe baza de abonament

Povestea Lacurilor Tancabesti vine din timpuri vechi si se leaga strans de istoria bogata a Lacului Snagov pe care il alimenteaza principal, lacurile fiind ca si Snagovul niste limane fluviative.
Denumirea de Two Lakes Two Brothers a fost preluata de Vlad Parfene dupa o vizita la pescuit a lui Meleg Zoran, pe cand acesta, venit in Romania cu Zvonko Milojkovic la o partida de pescuit pe Tancabesti, au participat la cantarirea unui somn de 52 de kg prins de Bebe, un bun prieten a lui Bodo – Proconsul (Bogdan Mihai Marin), la Pontonul 4 pe Tancabesti 1.

Lacurile Tancabesti 1 si 2 sunt situate pe DN1 in localitatea Tancabesti. Cu o suprafata de 109 hectare lacurile sunt populate cu crap, caras, cteno, stiuca, salau, somn platica, rosioara, novac si biban. Lacul Tancabesti 2 este un lac pentru pescari amatori, cu o suprafata de 30 de hectare. Lacul Tancabesti 1 este un lac de pescuit pentru pescari profesionisti, pescuitul pe acest lac se practica in sistem catch and release.

Andrei Vladeanu:
Vin aici de 15 ani, dupa parerea mea si nu numai a mea, este cel mai bun lac de pescuit la crap mare din Romania. Toti pescarii de crap suntem indragostiti de acest lac unde oricand poti prinde captura vietii. Recordul meu este un crap de 23.5 kg.

Lacul este populat anual cu crap, numai la inceputul lui 2007 aducandu-se peste 20 de tone de peste.
Pe lacul Tancabesti 1 echipamentul de pescuit la crap este obligatoriu. Accesul pe lac nu se poate face fara minim 3 saci ecologici de pastrare, saltea de receptie a pestelui, mincig ecologic cu ochiuri mici si deschidere mare. Drumurile sunt amenajate astfel ca accesul pe lacurile de pescuit este facil si pe ploaie.

Zvonko Milojkovic:
Sunt din Serbia si vin de multa vreme pe lacul de pescuit Tancabesti. Imi place foarte mult. Lacul e plin de peste, recordul meu este de 20.30kg. Am fost pe multe lacuri in Europa si eu zic ca este una de top.

web http://www.tancabesti.ro//
e-mail office@tancabesti.ro
adresa Localitatea Tancabesti, DN1
telefon 0766.428.026
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentConcert Un Crăciun cu Grigore Lese la Ateneul Roman din Bucuresti
Articolul următorBugatti Veyron – Cum se face
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here