Protv nu moare, e scris in stele

0
1683

Suntem abonati pe facebook la stirile celor de la “Reporter Virtual” si “Pagina de Media”. Una din marile dezbateri de pe aceste doua site-uri media este PROTV-ul. Cand moare… moare?, de ce moare?, cum moare?… totul se leaga (inclusiv opiniile cititorilor) de moartea PROTV-ului

Mai fratilor, hai sa facem un mic experiment la orice ora a zilei. Faceti un mic zapping pe canalele romanesti pe care le aveti in grila. Uitati-va cu atentie si spuneti-va (sincer) ce va atrage la fiecare canal tv? Dupa care cautati pe net audientele tv din ziua respectiva.

Va mai aduceti aminte ca acum 18-19 ani tot Bucurestiul iar mai apoi toata tara s-a colorat (la propriu) in Rosu Verde si Albastru? (culorile Pro-ului) Va mai aduceti aminte ce actiuni, ce concerte, ce miscari de strada a generat aparitia acestui  post tv? Actiuni blamate de oamenii vremii ca sunt o cheltuiala inutila si ca aceste cheltuieli nu vor avea nici un efect.

10 ani de zile Pro-ul a fost pe pierdere financiara. Dar urmatorii, Pro-ul nu a trebuit sa mai investeasca 1 leut in actiuni, generand afaceri de milioane din actiunile de acum 20 de ani.

Pro-ul nu va muri. Se vede si in audiente. Poate sa plece si Maruta si Andra si Esca… si mama lu’ Esca. Stralucirea Pro-ului (data de oameni cu capacitate, de echipe tehnice si investitii de milioane in HD) este greu de egalat. Nu vreau sa fac o comparatie cu nici un alt post tv, dar cei care au plecat din Pro catre concurenta (aiurea… concurenta… A1 concurenta?) vor avea numai de pierdut. Pe termen lung. Este vestita politica PROTV ca odata un om plecat din aceasta masinarie, pentru Pro este mort. La revedere… ai fost cea mai slaba veriga… drum bun

ProTV – de 19 ani number one

Cum mai Edi Stancu sa pleci tu din Pro? Crezi ca Pro-ul nu va gasi inlocuitori pentru tine si toata trupa de balet? Cum mai Masterchefi sa parasiti voi cea mai organizata bucatarie din Romania? Am informatii din interior ca noul CEO Protv si-a adus si o echipa proprie care sa se ocupe de productii.  Cea mai buna miscare a lui Aleksander Cesnavicius. Si-a adus oameni care sa nu aiba legatura cu spaga romaneasca. Pana acum, degeaba aveai o idee buna ca pana la Dumnezeu te mancau sfintii pe drum.

Acum, daca ai o idee buna ti se acorda o intilnire. Poate ca vei avea succes cu un proiect sau poate ca nu. Decizia se ia de catre conducerea Pro si nu de vreun papagal care nu stie pe ce lume traieste.

Sunt sigur ca vom asista la multe surprize din partea Pro-ului. Astept cu nerabdare toamna in care Protv sa explodeze. Chiar nu ne intereseaza parerile rautacioase ale celor care nu au avut capacitatea de a ajunge sa lucreze pentru megatrust. Tot pe tasta 1 avem aceasta televiziune

Articolul precedentLansator de rachete rusesc si indian
Articolul următorExperimente cu gemeni
Paul Trașcă
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here