Raw Raterials Com

0
1499

Raw Materials Company se ocupa cu prelucrarea deseurilor din aluminiu. Capacitatea de reciclare practic infinita a aluminiului cu un aport redus de energie precum si disponibilitatea tot mai redusa a resurselor naturale a determinat realizarea fabricii de la Slatina.

Misiunea Raw Materials Company este realizarea celor mai bune aliaje din aluminiu secundar

Situata la drumul european ce tranziteaza zona, usor accesibila si beneficiind de toate autorizatiile si certificarile necesare, fabrica a fost construita de la zero, intr-un spatiu generos, prin selectarea unor solutii tehnice moderne.
Astfel, prin natura activitatii sale, Raw Materials Company este implicata activ in reducerea emisiilor rezultate din procesele industriale, in cresterea eficientei energetice, in crearea de locuri de munca, in sanatatea si siguranta la locul de munca.

Misiunea firmei: misiunea Raw Materials Company este realizarea celor mai bune aliaje din aluminiu secundar, prin colectarea si reciclarea eficienta a deseurilor de aluminiu, cu impact minim asupra mediului, in vederea satisfacerii necesitatilor consumatorilor locali si regionali de aliaje din aluminiu secundar.

Scopul si obiectivele firmei: scopul si obiectivele sunt date de insasi misiunea firmei:

  1. Maximizarea eficientei operationale si energetice;
  2. Reducerea continua a impactului asupra mediului atit prin colectarea cit si prin reciclarea deseurilor;
  3. Cresterea continua a calitatii produsului finit;
  4. Obtinerea unui grad de satisfactie ridicat din partea partenerilor;

Produse – produsele noastre sunt aliajele cu compozitie chimica garantata si structura omogena, turnate sub forma de lingouri a caror forma si dimensiune a fost proiectata pentru manipulare si depozitare facila; Caracteristicile produselor sunt reglementate de standarde specifice care definesc procedeele de elaborare si fabricatie, forma produselor, compozitia chimica, ambalarea si marcarea acestora, inspectia produsului si metodele de incercare, conditiile de comanda si documentele de livrare.

Servicii – baza succesului si dezvoltarii noastre o constituie abilitatea de a gasi solutii noi pentru satisfacerea cerintelor clientilor. Alegerea noastra ca parteneri inseamna alegerea calitatii, promptitudinea, seriozitatea si experienta, cele mai bune practici de afaceri.

Articolul precedentFamily House – camin de batrani
Articolul următorRestaurant Perla Dorobanti
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here