Restaurant Perla Dorobanti

0
1791

Lucrările de modernizare ale localului din Şoseaua Ştefan cel Mare au început anul acesta pe 10 martie, restaurantul trecând în această perioadă printr-un proces de modernizare completă

Restaurantul Perla din Capitală s-a redeschis

Restaurantul Perla din Capitală s-a redeschis vineri, 6 iunie, cu o relansare a localului şi a imaginii acestuia după aproape trei luni în care a fost închis pentru renovări. Lucrările de modernizare ale localului din Şoseaua Ştefan cel Mare au început anul acesta pe 10 martie, restaurantul trecând în această perioadă printr-un proces de modernizare completă,  proprietarul Perla.
“Restaurantul a fost complet modernizat. Începând de la mobilier, perdele, noxe de fum, instalaţia electrică, sonorizarea, toate au fost schimbate şi sunt de foarte bună calitate”

web:        http://www.restaurant-perla.ro
e-mail:    office@restaurant-perla.ro
Adresa:    Calea Dorobantilor, nr 98, sect 1, Bucuresti
Articolul precedentRaw Raterials Com
Articolul următorRando – Importator Brandy
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here