Rochii de inchiriat de la DRESSBOX

0
5801

DRESSBOX – rochii de inchiriat ne-a atras atentia printr-o reclama in social media, pe Facebook. Ni s-a parut un business interesant asa ca ne-am propus sa le facem o vizita, pentru a afla de la fata locului ce si cum, daca aceasta afacere cu rochii de inchiriat este o afacere serioasa, daca ceea ce se specifica pe site este real, daca produsele exista fizic in showroom.

I-am gasit foarte usor intr-o vila de pe Bulevardul Dacia 70 , mergand din Piata Romana  catre Calea Mosilor. O locatie cu spatii generoase, amenajata special pentru acest business cu rochii de inchiriat. Totul amenajat cu bun gust, simtindu-se aroma de nou, asta si pentru faptul ca showroom-ul este deschis in august 2014. L-am gasit in locatie si pe Daniel Penciuc, managerul DRESSBOX, care ne-a furnizat cateva detalii despre aceasta afacere.

Interviu cu Daniel Penciuc – manager DRESSBOX:

Daniel Penciuc:

DRESSBOX este un concept nou in Romania, dar foarte popula in tarile vestice. Practic prin intermediul site-ului, femeile din Romania au acces la o selectie impresionanta de rochii de inchiriat, rochii create de mari designeri internationali,  pe care le pot inchiria pentru diverse evenimente. Fie ca este o nunta, fie ca este o petrecere informala, o petrecere corporate sau orice alt eveniment.

In colectia noastra de pe site vor regasi peste 700 de rochii de inchiriat disponibile. Serviciul este un serviciu national, oricine din Romania poate avea acces la produsele Dressbox, ele pot fi inchiriate si trimise prin curier, procesul este foarte simplu.

Comanda se plaseaza on-line, rochia ajunge acasa la clienta noastra, o poarta la eveniment, dupa care ne-o trimite inapoi, noi ne ocupam de absolut tot, de curatat, de remedierea unor defecte aparute in urma folosirii.
Am lansat DRESSBOX la sfarsitul lunii august 2014, este un produs nou, dar din fericire avem un feedback extraordinar din piata avand un numar neasteptat de inchirieri pana in acest moment. In momentul de fata in portofoliul DRESSBOX avem peste 700 de rochii apartinand unor case de moda internationale, peste 50 de designeri fiind in momentul de fata in portofoliul nostru.

Daca ar fi sa mentionez cateva case de moda as preciza Gucci, Prada, Valentino, dar avem si branduri americane mai putin disponibile in Romania.  Cele mai ieftine produse pleaca de la 150 de lei si nu avem produse in portofoliu care sa depaseasca 1000 de lei, pret de inchiriere.
Pentru clientele noastre din Bucuresti punem la dispozitie acest showroom situat in inima orasului pe Bulevardul Dacia numarul 78. Aici doritoarele pot veni, pot proba rochiile pe care doresc sa le inchirieze si beneficiaza si de serviciile stilistilor nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here