ROMMEDICA – ROMEXPO 2014

0
1558

Targul International de Medicina si Farmacie–ROMMEDICA s-a desfasurat in perioada 26 – 29 Martie 2014, gazduind cea de-a XXIV-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical.
Evenimentul gazduit de ROMEXPO in pavilionul C1 din cadrul Centrului Expozitional reprezinta o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat.

ROMMEDICA – Business to Business

ROMMEDICA reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata care expun, cu aceasta ocazie noi produse si tehnologii, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii la preturi avantajoase, sau de a negocia direct cu furnizorii.

De asemenea, companiile participante isi pot forma o imagine completa si actualizata asupra evolutiei pietei de profil avand totodata posibilitatea de a intra in contact direct cu clientii actuali sau potentiali, beneficiind astfel de posibilitati excelente de a incheia contracte de succes.

Evenimentul gazduit de ROMEXPO in pavilionul C1 din cadrul Centrului Expozitional reprezinta o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat.

ROMMEDICA 2014 – Tematica

ELECTRO MEDICINA – Masurarea, monitorizarea si inregistrarea functiilor vitale
SPRIJIN, STIMULARE SI SUBSTITUTIE DE ORGANE – Cardiostimulatoare, electrozi si alte
accesorii
ANESTEZII, RESUSCITARE, INFUZIOTERAPIE, MEDICINA INTENSIVA
DIAGNOSTICARE
TERAPIE
CHIRURGIE
MEDICINA DE URGENTA
ECHIPAMENT SI DOTARI PENTRU SPITALE
STERILIZARE, DEZINFECTIE, TRATAREA APEI
TRATAREA PERSOANELOR NEDEPLASABILE
BANDAJE SI GIPSURI
MEDICINA DE RECUPERARE
ORTOPEDIE
TRATAREA PERSOANELOR NEDEPLASABILE
PRODUSE FARMACEUTICE
OFTALMOLOGIE
COMPONENTE OPTICE
COMPONENTE MECANICE
FIBRE OPTICE
SURSE DE LUMINA
PROCESE DE FABRICATIE
MICROCHIRURGIE
APARATURA DE LABORATOR
SERVICII MEDICALE
ESTETICA MEDICALA SI FITNESS
FINANTARE SI LEASING
IT & C MEDICAL
PUBLICATII SI CARTE DE SPECIALITATE

Evenimentul, reprezinta cel mai important punct de intalnire al specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

Articolul precedentPHYSIOMED – ROMMEDICA
Articolul următorNEOMED – ROMMEDICA
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here