SANOTECHNIK – Construct Expo 2014

0
2383

In perioada 10 – 13 aprilie 2014 s-a desfasurat la Romexpo Targul International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii Construct expo 2014. La acest eveniment a fost prezenta si firma SANOTECHNIK.
Sanotechnik este o firma infiintata in 1979 Wilhelm Panzenbock si actualmente un renumit producator de obiecte sanitare cazi de baie, cazi si cabine cu hidromasaj, minipiscine, cadite de dus, dusuri si accesorii, baterii, cabine de dus , mobilier de baie, accesorii de baie.

Compania Sanotechnik International este o companie din domeniul articolelor sanitare de baie si comercializeaza urmatoarele produse.
• Cabine de dus simple sau cu hidromasaj ,cu si fara baie de aburi
• Cadite de dus
• Cazi de baie simple ,multiple forme si dimensiuni
• Cazi de baie cu hidromasaj ,multiple dotari ,forme si dimensiuni
• Mobilier si oglinzi pentru baie
• Baterii si accesorii

Interviu cu domnul Florin Tudorache, key account manager Sanotechnik

Florin Tudorache:
– Fata de anii trecuti Sanotechnik are o gama noua de produse pe segmentul de cabine simple, fata de modelele standard ce se gasesc in piata, dimensiunile standard de 80/80 si 90/90 patrate si semirotunde. Sanotechnik incearca sa le ofere clientilor posibilitatea de isi concepe propria cabina, simpla, o varietate unde omul poate sa-si monteze cabina pe un singur perete, posibilitatea de a monta pe nise mici, mari, sau foarte mari. Sanotechnik a imbunatatit partea de profile. Profilele nu mai sunt cele obisnuite din aluminiu, sunt profile din otel inoxidabi sau din crom, sticla nu este cea obisnuita de 4 mm cum se gasesc pe intreaga piata, deja Sanotechnik a trecut la sticla securizatat de 6 – 8 mm, plus profile separate unde omul poate sa-si conceapa propria cabina.

PortalPr:
– Cum este piata constructiilor in 2014 fata de 2013?
Florin Tudorache:
– in 2014 se pare ca piata incepe sa isi revina, in momentul de fata Sanotechnik chiar are contacte si cereri din partea constructorilor. Nu sunt constructori foarte mari, piata de constructii inca se misca dar nu la nivelul din 2007

webhttp://www.sanotechnik.ro/
e-mailoffice@sanotechnik.ro
adresaTancabesti, Com. Snagov, DN 1, KM 26,5
telefon021 350 13 43 | 0720 99 06 50 | 0720 99 06 51

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here