SEMINEE ELECTRICE – Construct Expo 2014

0
2006

In perioada 10 – 13 aprilie 2014 s-a desfasurat la Romexpo Targul International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii Construct expo 2014. La acest eveniment a fost prezenta si firma EDIL CONSTRUCT – seminee electrice.
In ultima perioada, semineele electrice reprezinta un element esential al decorarii locuintei. Fie ca sunt utilizate ca seminee electrice de apartament intr-un spatiu existent sau intr-o locuinta in constructie aceste modele reprezinta o solutie fiabila si la indemana.

Datorita inovatiilor tehnologice efectul de flacara al acestora este foarte asemanator cu cel produs de semineele clasice pe lemne.
Semineele electrice 3D din colectia XMOB sunt alcatuite din manta semineu si focar electric de semineu.
Puteti opta pentru modele cu manta din mdf sau din lemn masiv de brad si de stejar. Sau puteti alege un focar din categoria “Focare seminee electrice” si care se poate incorpora foarte rapid in rigips sau zidi intr-un perete.
Toate modelele de la XMOB pot fi prevazute cu telecomanda si cu instalatie de sonorizare ce imita sunetul bustenilor trosnind in foc.

Interviu cu domnul Aurelian Petrescu, manager Edil Confort – seminee electrice

Aurelian Petrescu:
– Firma Edil Confort Provider – seminee electrice se ocupa in principal cu importul si desfacerea de seminee electrice si a mobilierului pentru terase.
PortalPr:
– Cu ce produse deosebite ati venit la Construct Expo 2014?
Aurelian Petrescu:
– Deosebit noi prezentam in premiera o varianta de seminee electrice care pe langa aspectul de flacara, aspect de foc, produce si un fel de fum, care rezulta din incalzirea apei dintr-un rezervor cu care este prevazut semineul si care fiind incalzita de sursa de lumina, transforma apa, produce efectul de evaporare si produce acest fum virtual, care de fapt nu este nici macar abur de apa pentru ca molecula este sparta in elementele componente, hidrogen si oxigen.
PortalPr:
– Ce avantaje au aceste seminee electrice?
Aurelian Petrescu:
– Aceste seminee electrice sunt concepute ca o alternativa a semineului pe lemne. Aceste seminee electrice fiind prevazute cu flacara electrica, cu aspect de foc real, pot produce si caldura, aproximativ 1800 – 2000 de wati/ora. In plus ca anexa poate produce sunetul specific care se produce in momentul in care lemnele ard in semineu.
PortalPr:
– Cum merge piata constructiilor in 2014?
Aurelian Petrescu:
– Piata merge relativ bine, aceste seminee electrice sunt articole in curs de promovare pe piata romaneasca, noi avem acum un import consistent de seminee electrice cu care speram sa satisfacem cerintele pietei de seminee electrice in perioada imediat urmatoare.

web:         http://www.semineu-electric.ro/
e-mail:       contact@xmob.ro
Adresa:     DN1 BUCURESTI PLOIESTI KM20 , ILFOV (zona Prisma)
Telefon:    021-352.02.10; 0729-33.22.33

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here