Silkn Glide – Pentru că NU păr – Video inside

0
1280

Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie nu… Nu îmi place părul pe mâinile, pe picioarele femeilor. A nu se înţelege că îmi place pe sâni, pe burtă sau pe spate. Îmi place doar pleata mea rebelă pe orice corp femeiesc. Sau mă rog, ce a mai rămas din părul meu, bogat în urmă cu 20 de ani.

Fetelor… sfat:

Nici un bărbat nu îşi doreşte par pe lângă el. Noi mai avem o scuză când nu ne bărbierim. Poate ne e lene, poate ne-am săturat de arhicunoscutul “nu în seara asta, mă doare capul”. Vă dăm ocazia să alternați scuzele: “Nu în seară asta, nu te-ai bărbierit”. Pe bune? Ca şi cum tu crezi că aş vrea să fac amor cu tata? Că aşa te simt când te mângâi pe picioarele de silfidă.

SILKN GLIDE

Ăsta aparat. Nu am înţeles eu prea bine care e treaba dar găsiţi mai multe detalii despre el pe site-ul Total Pro Beauty. Băiatu’ cică te lasă cheală definitiv. Cu tehnologie pe baza de lumină pulsată, Silkn Glide îţi “disperă” părul într-o oră mai rău ca un hacker din Râmnicu Vâlcea contul din bancă. Se dau şi termene de ferchezuială:

Epilat Braţe – 2 minute.
Ai auzit Velea frățiware? 2 minute o arzi pe braţe şi mai bagi 2 tatuaje.

Epilat Picioare lung – 16 minute.
Aici sunt în dilemă… or fi minute pentru picioare lungi? Că Dragușancăi sigur nu-i ajunge timpul asta… poate mai spre Inna “aşea”… Alde bine-crescuta Bianca D. cred că-l foloseste de multă vreme (pe “chieptul” lui Victoraș)

SILKN GLIDE – Trailer film de acțiune cu epilare definitivă

silkn-glide-epilator-iplAr trebui să le mulţumim însă celor de la Total Pro Beauty că nu au apărut în urmă cu vreo 400 de ani. Suntem 5 miliarde în momentul ăsta pe planetă, iar mie mi se pare că părul a fost (şi este) cel mai bun anticoncepțional. Păi cine boalelor să mai aibă chef de creștere demografică și în același timp creșterea pib-ului când ai nevasta ca mițoasa lângă tine? Nu mai bine aștepți să vină dimineața și pleci cu Miorița?
Pe-un picior păros de plai, pe-o gură știrbă de rai… Behehe!
Poate că şi părul a fost o piedică în calea creşterii demografice planetare.

Mă gândesc la săracu’ Casanova, celebrul amant.

Cum le-o fi lovit el pe damele alea în număr de sute, mii?
Cam cu cât ar fi crescut numărul damelor executate de musiu Giacomo în prezenţa unui Silkn Glide ?

O mare problema ar fi fost curentul electric care să alimenteze aparatul. Sigur Silkn Glide nu funcţionează la lumânare sau făclie.

Silkn Glide și părintele Pafnutie

Un site ortodox spune că părul de pe picioare are un rost. Rostul lui este ca femeile să-şi acopere părţile cu exces de pilozitate şi astfel să nu stârnească poftele bărbatului.

Pe bune Pafnutie?
Şi aia cu “Ce-i frumos şi lu’ Dumnezeu îi place” unde o lăsăm? O epilăm total, definitiv, cu ceară sau o luăm uşor la brichetă?
Eu cred că Pafnutie o arde aiurea şi habar nu are ce se ascunde sub fusta (uşor deasupra genunchiului, arghhhh) unei femei bine. Trezeşte-te Pafnutie că o să mori cu gândul la Doamne Iartă-mă. Şi dacă o să ţi se întîmple să dai şi de vreo enoriaşă cu razoru’ de mărar pe picioare (şi să îţi mai şi placă), eşti bolnav cu acte băiete. Înainte însă, trage-ţi o coasă pe “schinare” şi în indispensabili cu Silkn Glide.

Ce mai încolo – încoace…
Fetelor, lăsați Silkn Glide -ul să dea iama în tufişuri (dar mai cu tiră… că anul asta se poartă uşor bushy, între 1 si 2)

Articol scris pentru competitia Super Blog 2014

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here