SILVER DECOR – Construct Expo 2014

0
2182

In perioada 10 – 13 aprilie 2014 s-a desfasurat la Romexpo Targul International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii Construct expo 2014. La acest eveniment a fost prezenta si firma SILVER DECOR. Silver Decor prezinta solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare pentru resedinte private cat si pentru spatii publice – hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele.

Silver Decor reprezinta in Romania 4 branduri de renume mondial in domeniul
amenajarilor interioare :
ORAC DECOR – decoratiuni interioare
ARTE INTERNATIONAL – tapet de lux
OMEXCO – tapet de lux
PRECIOSA – lustre cristal Bohemia
Silver Decor prezinta solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare pentru resedinte private cat si pentru spatii publice – hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele.
Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal. Specialistii Silver Decor va stau la dispozitie pentru a alege intre diverse texturi, materiale si culori pentru a da personalitate si rafinament casei dumneavoastra.
Reteaua de parteneri Silver Decor la nivel national este in continua dezvoltare pentru a facilita accesul arhitectilor cat si a clientilor. Punem la dispozitie informatii, monstre, cataloage si colaboram cu peste 400 de arhitecti.

Interviu cu domnul Andrei Ichim, manager SILVER DECOR

Andrei Ichim:
– Ne ocupam cu importul si distributia la nivel national de profile decorative Orac Decor, tapet de lux Arte International si Omexco, parchet stratificat Karelia
PortalPr:
– Cu ce noutati ati venit la Construct Expo 2014?
Andrei Ichim:
– Cei doi producatori de tapet care sunt si lideri mondiali in domeniul tapetului de lux au lansat anumite colectii de tapet, inedite pentru aceasta piata, in premiera putem sa vorbim despre un tapet izolator fonic din spuma, un tapet din coaja de banane uscate si presate, un tapet din metal cu depunere de sticla. Colectia de profile decorative de la _ Morris create special pentru cei de la Orac Decor, colectie moderna si un tapet care reediteaza colectia de tapet lansata de arhitectul Corbusier, cei de la Arte obtinind licenta pt a-l produce din nou in 2014
PortalPr:
– Cum este piata constructiilor in 2014 fata de 2013?
Andrei Ichim:
– Fata de 2008, la jumatate pot sa spun, fata de anul 2013 in usoara crestere

web:         http://www.silverdecor.ro/
e-mail:      decebal@silverdecor.ro
Adresa:    B-dul Decebal nr 2 (langa Ruby Tuesday)
Telefon:    021.326.00.42; 0722 55 55 33

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here