Sporty Club – sala de fitness

0
1601

Sporty Club se adreseaza celor pasionati de sport, de intretinerea fizica, in special promoveaza beneficiile aduse de serviciile sale din zola fitness & wellness

Sporty Club  are in componenta o moderna sala de fitness, zone destinate intretinerii corporale,  masaj

Clubul  are in componenta o moderna sala de fitness, zone destinate intretinerii corporale ( electrostimulare, impachetari in argila sau ciocolata sub tunelul cu raze infrarosii ), masaj ( de relaxare, tonifiant, terapeutic, reflexogen ) si sauna cu cromoterapie.

La nivelul superior al cladirii se afla barul clubului cu o spatioasa terasa.

Sporty Club se adreseaza celor pasionati de sport, de intretinerea fizica, in special promoveaza beneficiile aduse de serviciile sale din zola fitness&wellness: vitalitate, conditie fizica impecabila, putere de concentrare in activitatile de zi cu zi, si nu in ultimul rand relaxare si echilibru interior. Terasa clubului vizeaza, in principal, un public iubitor de sport, iar conceptul care a stat la fundamentul Sporty Club doreste crearea unui spatiu destinat relaxarii, din programul zilnic nelipsind vizionarea de evenimente sportive de actualitate, diverse activari pe terasa clubului ( promotii & concursuri cu premii, etc).

web:        www.sportyclub.ro
e-mail:   office@sportyclub.ro
adresa:   Calea Vitan nr 23 D in cadrul Vitan Center
telefon:  021.327.41.34 / 0723.300.229
Articolul precedentGradinita “Ingerasul Meu”
Articolul următorGenesis – Scoala Privata
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here