Stampila Colop Printer G7 – frumoasa sau utila

0
1283

La prima vedere o stampila e o stampila. Ea trebuie să fie utilă. Nu frumoasă, nu devreme acasă ci utilă că stampilă. Să fie mică, să o poţi cară pe unde te duci, să fie autoprint (aşa îi zic eu la stampila cu rezervor de tuş încorporat).
Odată cu trecerea timpului şi expulzarea de miniştri de finanţe in concedii prin străinătate, sau la conferinţe prin ţări în care finanţele sunt finanţe, s-au mai deschis flăcăii şi fecioarele neprihănite din ministere către tipizate şi către elementele adiacente lor. De exemplu, înainte, cu limba de moarte de la minister, formularul de la bancă trebuia completat de mâna solicitantului, citeţ, să înţeleagă tot bancherul şi supervisorul/controlerul  acestuia, ce boalelor îngăimai tu acolo pe hârtie.

Uite aşa a apărut ştampila personalizată a firmei (altă decât cea oficială) cu care printr-un simplu click treci datele firmei pe formularul de la bancă, codul de identificare fiscală, numele firmei, datele de la registrul comerţului, banca, cont, etc.

Stampila de la Colop – Printer G7.

Stampila Printer G7 – Avantaje

Ca şi posesor de astfel de ştampila o să vă enumăr câteva avantaje în a avea un astfel de obiect.

  1. Tehnologia antialunecare. Pe părţile de plastic care iau contact cu hârtia s-a aplicat cauciuc. Astfel imprimarea datelor de pe ştampila se face perfect, fără teamă de a fi necesară încă o aplicare a acesteia în caz că prima ştampilă s-a mişcat
  2. Capac pentru protecţie şi utilizare mobilă. Înainte, cu o ştampilă dintr-o serie anterioară trebuia să ai o grijă suplimentară. Să nu arunci ştampila prin geantă şi din greşeală să aplici pe portofelul de piele albă o frumuseţe de pată de tuş. Acum ai pus capacul, ştampila se micşorează ca şi dimensiune şi ai plecat.
  3. Baza ştampilei este transparentă, aşa că vei avea control deplin pe locul unde o vei aplica.
  4. Ecran larg de personalizare. Pe întreaga suprafaţă exterioară, ştampila G7 se poate personaliza.

Aici am vrut să ajung. La personalizarea aspectului exterior al ştampilei.
Ai 50% şanse să o faci frumoasă, 50% să faci o personalizare utilă. Să le luăm pe rând şi să începem cu personalizarea frumoasă, care să te detaşeze cumva de aspectul de lucru al ştampilei de la serviciu.

Stampila Printer G7 – Personalizare

Stampila Colop G71. Ai putea personaliza ştampila cu o pisicuţă. Iar când te duci la bancă, să dai din colţ în colţ că nu ai toate datele necesare. Şi pune mâna pe telefoane şi începe şi miaună pe la birou să întrebi de una – alta, cele necesare în mediul de business. Miauuuu…
2. Ai putea putea să pui un “nature landscape”. Şi la coadă la administraţia financiară să te întîlneşti cu “doamna castor” care numai de natură şi spiritul tău zen nu are chef. Ea vrea nişte date pe care tu nu le ai. Şi iar eşti că o floricică în lanul de păpădie şi scaieţi ale administraţiilor financiare româneşti
3. Ai putea pune o poză cu familia. Dar chiar se face să le zgâlţâi creierii (printaţi ce-i drept) celor dragi apăsând de mii de ori ştampila aia? Au şi pozele astea sentimentele lor.

Şi mai ai 50% şanse să o faci utilă

Stampila Printer G7 – Recomandare

Eu personal, pe ecranele de personalizare am trecut toate datele de care aş avea nevoie vreodată. Seria şi numărul de buletin, cnp-ul, numele exacte ale asociaţilor din firmă, datele lor de identificare, numerele de telefon, etc. Aşa că de câte ori plec pe undeva pe unde se întîmplă să mi se solicite diverse, nu am nevoie să scormonesc prin agende, să dau telefoane, să mă enervez aiurea. Am toate datele utile pe ecranul de personalizare al aceastei ştampile.

Şi ce e cel mai important, pe ambele fețe am trecut următoarele:

”  În cazul în care găseşti această ştampila, sună la 0722.XX.XX.XX. Tu nu o poţi folosi şi dacă e la tine, nici eu nu o pot folosi. Sună-mă şi ne înţelegem! Mulţumesc. “

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here