Teodor Melescanu in scandalul Bica – Udrea

0
1664
Teodor Melescanu

Vă mai aduceţi aminte de Teodor Meleşcanu? Fostul senator, fostul deputat, fostul ministru al apărării, fostul şef al SIE (Serviciul de Informaţii Externe)? Zilele trecute, mai exact duminică, 22 februarie 2015, la postul de televiziune Antena 3 face o dezvăluire şocantă.

Teodor Melescanu! Şoc şi groază! Senzaţional! Exploziv! Nemaivăzut!

Este vorba de scandalul “faimosul paparazzo SRI”, scadandal care a declanşat cazul Alina Bica – Elena Udrea. Scandalul cu fotografiile făcute la Paris unde doamna Udrea a fost fotografiată în compania şefei DIICOT.

serviciul-roman-de-informatii-logo“Eu nu sunt convins că un serviciu de informaţii le-a dat. E clar că sunt făcute de oameni de specialitate. Nu de ofiţeri, ci de paparazzi, cu o tehnică care depăşea dotarea unui serviciu. Deci nu pot să zic că au fost făcute de un serviciu din România. Sunt făcute de nişte oameni care sunt obişnuiţi cu asemenea operaţiuni, firme, agenţii, servicii private paralele”, a declarat Meleşcanu la Antena 3.

Şoc şi groază! Senzaţional! Teodor Melescanu ! Exploziv! Nemaivăzut! Nemaiauzit!

Desigur, nu a fost nevoie de folosirea tuturor acestor cuvinte pentru ca în mintea celor cu mai puţin “duh”, sau mai pe şleau, cei săraci cu duhul gândirii – dar bogaţi cu duhul manipulării – , să încolţească această idee: că SRI este aşa slab dotat încât nici măcar nu se integrează în dimensiunea europeană de securitate. Că deh… dimensiunea europeană contează.

Ieşirea publică a domnului Teodor Meleşcanu cu siguranţă că face parte dintr-un scenariu mult mai amplu. Să ne aducem aminte de ultimele ieşiri publice ale lui Traian Băsescu, cel care, în calitate de preşedinte în funcţie avertiza că serviciile secrete au devenit foarte puternice şi că este nevoie de oameni puternici, neșantajabili, oameni care să facă parte din comisia de supraveghere parlamentară a acestor servicii.

Care să fie rolul lui Teodor Melescanu în toată această ecuaţie?

Rămâne de văzut.
Declaraţia lui Teodor Meleşcanu ne face însă creierii “câlţi”: Cum adică?!… Supravegherea nu a fost făcută de ofiţeri SRI ci de paparazzi? Cum adică SRI-ul nu are această tehnică de supraveghere dar paparazzi o au? Mă crucesc!

Preşedintele Băsescu spune că serviciile sunt mai puternice ca niciodată (adică sunt dotate la nivel european, american, cu sateliţi, cu drone spion) iar domnul Teodor Meleşcanu spune că SRI-ul nu este în stare să îşi cumpere un aparat foto cu un obiectiv tele-foto sau o pereche de ochelari de supraveghere cu înregistrare video? De-ăia de care se găsesc pe orice site de gadgeturi?

Mă întreb cui vrea să îi facă jocurile domnul Teodor Meleşcanu. Pe cine vrea să decredibilizeze şi cât de mult. De ce vrea să minimalizeze această puternică instituţie românească? Pentru că trebuie să recunoaştem! Serviciul Român de Informaţii este unul dintre cele mai puternice din Europa. Fiind o poartă de intrare către Europa, o Europă îngenunchiată de toleranţă religioasă, România trebuie să fie un filtru pentru cetăţenii care intră în Uniune. Iar aici SRI-ul are un rol foarte important. Desigur şi în legătură directă cu servicii ca Mossad-ul israelian.

Aaaaa, mai există şi varianta în care (o varianta pe care nu am luat-o în calcul) supravegherea făcută de SRI în cazul Bica – Udrea să fie mult mai elaborată, mai clară, cu imagini mai profesioniste… dar asta nu rezultă din vorbele lui Teodor Meleşcanu.

De reţinut doar atât!

Toate arestarile din ultima vreme nu ar fi fost posibile fără SRI şi fără tehnica lor de supraveghere. Care în viziunea lui Teodor Meleşcanu nu există.

SRI – Patria a priori! (Patria înaintea faptelor)

credit foto – nasul.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here