UNICARE – ROMMEDICA

0
2172

In perioada 26 – 29 martie 2014 s-a desfasurat la Romexpo targul de echipamente medicale ROMMEDICA 2014. La acest targ a fost prezenta si firma UniCare – Medical Solutions din Baia Mare
UniCare Medical Solutions este o companie cu capital integral privat care are ca obiect de activitate importul, distributia si service-ul pentru aparatura medicala, consumabile medicale si mobilier medical.

Unicare asigura de asemenea asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii.
Cu o echipa de specialisti tanara si dinamica am reusit sa oferim pietei medicale romanesti seriozitate, promptitudine si un raport exceptional calitate-pret al produselor.
Furnizorii UniCare Medical Solutions sunt producatori internationali de prestigiu din USA, Ungaria, Germania, Italia, Austria, Turcia, Elvetia, Taiwan, Japonia, Malaezia si China. Toate produsele sunt insotite de Certificate de Calitate si Declaratie de Conformitate, iar dupa caz: Aviz de la Ministerul Sanatatii, Fisa de Securitate, Fisa tehnica si Garantie.

Interviu cu domnul Bogdan Timis, managerul UniCare Medical Solutions

Bogdan Timis:
– Firma Unicare Medical Solutions se ocupa cu importul si distributia de aparatura medicala, de mobilier medical si consumabile medicale.
Incercam sa imbinam la acest targ atat produsele de foarte buna calitate, care probabil ca au un pret pe care putina lume si-l poate permite, cu produse specifice pietei romanesti, piata care este orientata in principiu catre pretul cel mai mic.
PortalPr:
– Cum este piata medicala din 2014 fata de cea din 2014?
Bogdan Timis:
– Piata medicala cred ca este intr-o scadere continua si exista posibilitatea ca in viitorii ani, targul RomMedica sa nu mai existe.
PortalPr:
– Cu cine lucrati cel mai bine? Cu sistemul de sanatate de stat sau cu cel privat?
Bogdan Timis:
– In principiu mediul privat este cel care ne intereseaza, mediul privat cauta calitate. Mediul privat isi calculeaza investitiile, nu doar in pretul initial, cat si in pretul care urmeaza sa fie platit anual pe toata durata de utilizare a produselor respective.

web:          http://www.unicare.ro
e-mail:      contact@unicare.ro
Adresa:    Baia Mare, Bd. Bucuresti Nr.19
Telefon:    0756.130.130;
Articolul precedentDANSON – ROMMEDICA
Articolul următorADION – ROMMEDICA
Paul Trașcă
În 15 ani de media radio-tv am învăţat că… (o să te gândeşti că o să spun că am învăţat cele mai bune tactici, tehnici, că am cunoscut oameni deosebiţi… AIUREA) …am învăţat că într-o instituţie media trebuie să ai pe cineva în spate. Atâta timp cât spatele este puternic, vei fi puternic. Şi am mai învăţat că unde sunt bani mulţi la mijloc, este şi multă mizerie umană. Pe cont propriu de 5 ani. E bine. E loc şi de mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here