HYDROLINE SPA – Construct Expo 2014

0
2944

In perioada 10 – 13 aprilie 2014 s-a desfasurat la Romexpo Targul International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii Construct expo 2014. La acest eveniment a fost prezenta si firma Hydroline SPA.
Cea mai buna reclama este clientul multumit
Acest slogan, de fapt, este fundamentul firmei Hydroline SPA. Ne-a indrumat pasii spre o dezvoltare treptata si fireasca. Ne-a obligat sa optam doar pentru produsele de buna calitate si sa colaboram doar cu firme de renume. Ne-a impus sa formam echipa noastra pe criterii de competenta.

Tocmai din aceste considerente suntem in continua dezvoltare, cautand mereu produse noi si tehnici de executie din domeniul nostru. Exploatam toate posibilitatile care ne ajuta la formarea colegilor nostrii.
Participam la expozitii pentru a afla nevoile si parerile clientilor. Vizitam la randul nostru expozitii internationale de renume pentru a gasi produse noi si solutii noi de executie.

Interviu cu doamna Aniela Samuel, Director vanzari Hydroline SPA

Aniela Samuel:
– Firma Hydroline se ocupa cu distributia de piscine, cazi cu hidromasaj si saune plus multe alte produse pentru zona de SPA

PortalPr:
– Cu ce ati venit deosebit fata de alti distribuitori la Construct Expo 2014?
Aniela Samuel:
– Deosebit am adus modelele din seriile noastre de top, modelul Cameo, care este cel mai bine vandut model din lume dintre brandurile de lux si un model putin mai mic, care merge amplasat si in interior, modelul Marin, iar in standul exterior avem alte 3 modele expuse. Aducem un gadget foarte interesant, este prezent doar pe brandul Sundance Spa, este vorba de sistemul Blu Wave Spa Stereo System, cu acest gadget va conectati prin intermediul unei aplicatii si puteti sa vedeti parametrii cazii, puteti sa setati temperatura, la ce ora sa porneasca, sa fie apa calda la 40 de grade, aveti telecomanda impermeabila, puteti sa setati jeturile chiar din scaunul dumneavoastra, fara sa va deplasati pe alt scaun, system bluetooth integrat.

PortalPr:
– Cum este piata constructiilor in 2014 ?
Aniela Samuel:
– Anul acesta se construieste in continuare, vanzarile noastre au crescut, discounturile sunt insa mult mai mari fata de ceilalti ani. Dar vanzarile sunt in crestere. In 2008 construiam foarte multe piscine, intre timp ne-am lansat si pe partea de spa-uri din ce in ce mai mult. Cel mai bine vindem cazile cu hidromasaj

web:         http://www.hydroline.ro/
e-mail:      http://www.hydroline.ro/contact.html
Adresa:    Sos. Bucuresti – Targovieste nr. 22A, Sector 1
Telefon:    0732.440.332

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here